Henrik i Amerika

Henrik i Amerika

Nu skal det der blogging prøves...:-)

Se også billederne i mit galleri

Enjoy that second piece of cheesecake won't ya...?!

USAPosted by Henrik Sun, November 30, 2008 18:50:32

Lige siden vi bestilte Siris billet til USA har hun snakket om at hun glædede sig til at spise ostekage når hun kom herover. Jeg er ikke helt så meget til dessert som Siri er, og jeg har ubevidst skubbet mødet med den amerikanske cheesecake hele ugen, enten fordi vi lige havde spist, eller fordi jeg var sulten og ville have rigtig mad i stedet.

Den sidste aften vi havde sammen i Rockford, tog vi ud for at spise aftensmad på Lone Star Steakhouse, der serverer nogle fantastisk lækre steaks, og her skulle Siri selvfølgelig have et stykke ostekage til dessert. Det smagte faktisk ret godt, og Siri blev så glad for det at hun spurgte om hun kunne få et ekstra stykke med hjem... Selvom hun allerede havde skrevet vores regning, hentede servitricen gerne et ekstra stykke kage til os, og da vi var på vej ud af døren råbte hun gennem den halvtomme restaurant: "Enjoy that second piece of cheesecake won't ya...?!" Det gjorde Siri så på arbejde den næste dag...:-)


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.